ŠOKOLAADI-MAAPÄHKLIVÕIGA BANAANIAMPSUD

Jälgin Instagrammis ühte ägedat naist nimega Andrea (Earthyandy), kes elab Hawaiil. Põhiteemad on tal taimne värske toit, liikumine ja pere! Just äsja andis Andrea välja oma raamatu „Plant over processed“, kus on väga palju ülimaitsvate taimetoitude retsepte. Ostsin selle endale, aga veel enne nägin tema kontol videot, kus ta tegi väga lihtsat magustoitu, mis koosnes ainult kolmest koostisainest! Kuna tahtsin seda kohe järele teha, siis muutsin natuke retsepti. Ideaalne magustoit, mida valmistada koos lapsega!

KOOSTISOSAD

  • banaan
  • maapähklivõi
  • tume šokolaad

(asendasin kookoskoore-toorkakaoseguga, peale panin kookoshelbed)

Vaja läheb ka mingit pulka, mille otsa banaan lükata.

 

KUIDAS TEHA?

Lõika banaan kaheks-kolmeks ja pane iga tüki sisse pulk (või kahvel). Määri banaanitükile maapähklivõi või kasta banaan maapähklivõi sisse ja seejärel keeruta sulatatud šokolaadis. Lase umbes tund külmkapis seista. Ongi valmis! 

Vaata ka videot!